Jäsen- ja kausimaksun maksaminen

Jäsenmaksu

Jotta voisi osallistua seuran ohjattuihin ryhmiin pitää olla jäsen. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jäsenmaksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan seuran tapahtumiin, jäsenkokouksiin sekä vapaaharjoituksiin.
Tarkista voimassa oleva jäsenmaksun suuruus verkkosivujen kohdasta "Jäsen- ja kausimaksut".

Kausimaksu

Kausimaksu maksetaan kausittain (syksy ja kevät) ja sen suuruus riippuu ryhmästä johon osallistut.

Tarkista voimassa oleva ryhmäsi kausimaksun suuruus verkkosivujen kohdasta "Jäsen- ja kausimaksut"

Maksa siis yhdistelemällä jäsenmaksu + kausimaksu seuran tilille:
Ålandsbanken FI29 6601 0003 4834 84
Eräpäivä 31.1.2023

Emme pysty käyttämään viitenumeroita maksujen kohdistamiseen oikeille henkilöille. Siksi on maksajasta riippumatta tärkeää kertoa kenen jäsenen maksuja suoritus koskee. 

Laita siis jäsenen nimi selkeästi näkyviin viestikenttään ja asiaa voi selventää vielä erittelemällä viestin seuraavasti: "Mari Tanssija Jäsenmaksu ja Soololattarit kevät 2022".

Meillä käyvät maksuvälineinä myös ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum -mobiilimaksut. Muistakaa laittaa maksuun aina selkeät tiedot maksusta ja maksajasta.

Kertamaksu Soololattareista

Soololattareihin hyväksymme myös kertamaksun satunnaisilta kävijöiltä. Maksun voi suorittaa MobilePaylla numeroon 040 527 0312 (Nieminen Iiris, rahastonhoitaja) tai liikuntaedun (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum) mobiilimaksulla.  Näytäthän maksusuorituksen tunnin vetäjälle kännykästäsi. 

Opiskelija-alennus

Opiskelija-alennus on tarkoitettu kokopäiväopiskelijoille. Opiskelija-alennus voidaan myöntää hakemuksen (sähköpostilla osoitteeseen info[at]habanera.fi) perusteella. Päätöksen alennuksesta tekee hallitus yhdeksi harjoituskaudeksi kerrallaan. Vuonna 2022 opiskelija-alennuksen suuruus on 30 % harjoitusmaksusta.

Otathan aina epäselvissä maksuissa yhteyttä rahastonhoitajaan (rahastonhoitaja[at]habanera.fi).
Muissa asioissa, ota yhteyttä seuran hallintoon (info[at]habanera.fi).