Jäsen- ja kausimaksun maksaminen

Habaneran Jäseneksi liitytään ja ryhmiin ilmoittaudutaan Suomisportissa. Ohjeet Suomisportin käyttöön löytyy täältä

Jäsenmaksu

Jotta voisi osallistua seuran ohjattuihin ryhmiin pitää olla jäsen. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jäsenmaksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan seuran tapahtumiin, jäsenkokouksiin sekä vapaaharjoituksiin.
Tarkista voimassa oleva jäsenmaksun suuruus verkkosivujen kohdasta "Jäsen- ja kausimaksut". Ilmoittaudu jäseneksi täällä

Kausimaksu

Kausimaksu maksetaan kausittain (syksy ja kevät) ja sen suuruus riippuu ryhmästä johon osallistut. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ryhmiin täältä

Tarkista voimassa oleva ryhmäsi kausimaksun suuruus verkkosivujen kohdasta "Jäsen- ja kausimaksut".

Maksaminen liikuntaeduilla

Meillä käyvät maksuvälineinä myös ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum -mobiilimaksut. Muistakaa laittaa maksuun aina selkeät tiedot maksusta (mitä ryhmää maksu koskee) ja maksajasta. Jos maksat kausimaksun liikuntaedulla, ilmoita siitä rahastonhoitajalle sähköpostitse rahastonhoitaja[at]habanera.fi ja käytä seuraavaa Suomisport kutsulinkkiä. Voit käyttää seuran tilinumeroa (IBAN FI29 6601 0003 4834 84) loppuosan maksuun jos maksat osittain liikuntaedulla.

Kertamaksu Soololattareista

Soololattareihin hyväksymme myös kertamaksun satunnaisilta kävijöiltä. Ilmoittautuminen soololattereihin kertamaksulla näistä linkeistä: alkeet ja jatko. Satunnaiset  kävijät voivat maksaa kertamaksun 12 euroa/tunti MobilePay:llä rahastonhoitajan puhelinnumeroon 040 527 0312 tai maksaa liikuntaedulla, jos Suomisportin kautta maksaminen ei onnistu. 

Opiskelija-alennus

Opiskelija-alennus on tarkoitettu kokopäiväopiskelijoille. Opiskelija-alennus voidaan myöntää hakemuksen (sähköpostilla osoitteeseen info[at]habanera.fi) perusteella. Päätöksen alennuksesta tekee hallitus yhdeksi harjoituskaudeksi kerrallaan. Vuonna 2024 opiskelija-alennuksen suuruus on 30 % harjoitusmaksusta.

Kysymyksiä?

Otathan aina epäselvissä maksuissa yhteyttä rahastonhoitajaan rahastonhoitaja[at]habanera.fi. 

Muissa asioissa, ota yhteyttä seuran hallintoon info[at]habanera.fi.