Habaneran valtakunnalliset kilpailut 5.12.2020 on peruutettu

20.11.2020

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokoama koronakoordinaatioryhmä on todennut pääkaupunkiseudun olevan koronaepidemian leviämisvaiheessa ja muilta osin sairaanhoitopiirin alueen olevan kiihtymisvaiheessa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Päätös tulee voimaan maanantaina 23. marraskuuta ja on voimassa kolme viikkoa eli 13. joulukuuta saakka.

Aluehallintoviraston päätös koskee yleisötilaisuuksia, kuten konsertteja, teatterinäytöksiä ja urheilutapahtumia, joissa on yleisöä. Ohjeistus koskee pääkaupunkiseutua ja nyt myös Kirkkonummea, jossa kilpailut järjestetään (https://www.kirkkonummi.fi/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).


Näihin määräyksiin ja tilannearvioon perustuen joudumme perumaan Habaneran Valtakunnalliset kilpailut 5.12.2020. Toteutamme tällä päätöksellä jokaisen seuran vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia toiminnassaan ja siten ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Hallitus

Habanera ry